slide 2

ERP RendszerekResource Navigator-al

új technológia, 100%-ig személyre szabhatóTovábbi információk...
slide 4


Controlling


Power BI-al

Világ vezető B.I. és Controlling technológiában, 100%-ig személyre szabható.További informaciók...
slide 5


Ez a platform a "Dezvoltarea sistemului inovativ IoT "Navigator Cloud" pentru o economie moderna" projekt kereten belul lett kifejlesztve, melynek tarsfinanszirozoja az Europai Regionalis Fejlesztesi Alap Versenykepesseg Operativ Programja 2014-2020 Competitivi impreuna.Az Europai Unio altal finanszirozott palyazati programokkal kapcsolatban reszletes informaciok talalhatoak a www.fonduri-ue.ro honlapon.

Az ezen oldalon talalhato informaciok nem feltetlenul tukrozik az Europai Unio vagy Romania Kormanyanak hivatalos allaspontjat.

 

Ingyenes online webinárium, iratkozzon fel ön is!

Az iratkozást megteheti 2020.07.27-éig, 14.00 óráig a következő linken.
- Hallott már az IoT fogalmáról (Internet of things)?
- Érdeklik önt az okos megoldások egy cégen belül?
- Szeretne többet megtudni a Navigator Cloud megoldásairól?

 

ERP Resource Navigatorral

100%-ig személyre szabható.

Controlling Power BI

Világ vezető B.I. technológia, 100%-ig személyre szabható.

ERP blog

Tapasztalatok, ajánlók, leírások – friss infók vállalatirányítási rendszer témában!

A vállalat alapítása Marosvásárhelyen, két fiatal vállalkozó által. Elkezdődött a nyilvántartó szoftverek tervezése és fejlesztése a vendéglátóiparnak, megtörténtek az első üzembe helyezések.

Különleges megoldások fejlesztése Kereskedelem iparágnak, üzemanyagtöltő állomások számára. Több, mint 150 üzembe helyezés, 2 alkalmazott, az éves forgalom 145.000 €.

A cég új székhelyének (bemutatóterem, szoftver tervező és fejlesztő platform, konferencia terem, humánerőforrás fejlesztő központ) megépítése és berendezése EU-s társfinanszírozott 600.000 eurós beruházással. Több mint 250 ügyfél, hét alkalmazott, 7 új partner, az éves forgalom 260.000 €.

Elkezdődött a Resource Navigator vállalatirányítási rendszer fejlesztése, kiállításokon és vásárokon való részvétel (Gastropan, Romhotel, CeBit). Több mint 300 ügyfél, 12 alkalmazott, az éves forgalom 230.000 €.

A Resource Navigator ERP első üzembe helyezése pékiparban, belső humánfejlesztési program indítása. Ún iparágakból való ügyfelek, új partner Kolozsvárról, 13 alkalmazott, az éves forgalom 470.000 €.

Az ERP tanácsadói csapat bővítése, belső folyamatok megszervezése, új piacokra való behatolás saját megoldásokkal, mint például erdészet, epítőipar, gyártóipar. 18 alkalmazott, az éves forgalom 450.000 € .

Partnerség kötése a MicroStrategy-vel, aki világ vezető az üzleti intelligencia (B.I.) megoldásokban. A csapat folyamatos fejlesztése, új sikeresen befejezett ERP projektek.

A 2015-ös évben célunk, hogy minden régi és új partnerunk megismerje a Resource Navigator ERP vállalatirányítási rendszerünk, valamint stratégiai partnerségeket alakítsunk ki ERP tanácsadó cégekkel. Ezenkívül belső Szervíz folyamataink optimalizálására, a projektek hatékony követésére és elszámolására, valamint a Marketing és PR erősítésére koncentrálunk.

 

A Resource Navigator 2016 új verziójának publikálása; IOT Navigator Cloud projekt elökészítése; a tanácsadói csapat megerősítése, programozók; a Resource Navigator megoldás komplex projektekben is ki lett probálva és maturitást nyert.

 

A Resource Navigator 2017 új verziójának publikálása új periférikus komponensekkel; elkezdtük a Navigator Cloud IoT projektet és meghaladtuk a 400.ik aktív projektjeink számát.

Új IoT mérő és monitorizáló eszközökkel bővül a 2018-as megújult Resource Navigator platform. Az üzletág fejlődését támogató ERP iskolánk nyár elején indul.

Legnagyobb kihívás a már lassan egy éve fejlesztés alatt álló IoT projektünk sikeres folytatása, melynek célja létrehozni egy olyan információs rendszert, melybe intelligens „kütyük” adatot szolgáltatnak. Személyre szabott, elemzett adatot kap a felhasználó, mely egyszerű, hasznos, nem zavaró, és mindez elérhető áron

Meg vagyunk győződve,hogy ma a termékek minősége és a hozzáértés, amivel létre voltak hozva, nagyon fontos tényezők, de a szolgáltatás amiket mindemellé nyújtanak, azok sokkal jelentősebbek. Nem elég megteremteni egy jó terméket, a sikerhez tökéletes szolgáltatást is kell nyújtani. Ezt tartjuk szem előtt 2020-ban.

 

A szoftver tervezés, fejlesztés, összetett ERP rendszerek implementálásán át a szakértőkkel támogatott tanácsadásig terjedően számos szolgáltatást nyújtunk. Úgy gondoljuk, hogy a sikeres vállalkozásokat nem különleges emberek építik, hanem hétköznapi emberek különleges képességekkel. Szlogenünk - Gondolkodj velünk, erősebb leszel... azon célunkat jelképezi, hogy minél több olyan partnerünk legyen, aki elfogadja a kollektív gondolkodást és a kölcsönös segítséget az üzleti életben.

Azt valljuk, hogy a szoftver csupán egy modern eszköz, amelynek segítségével egy vállalkozás napi feladatait könnyebben meg lehet oldani. Olyan céget működtetünk, mely missziónkra összpontosít, azaz arra, hogy vállalatokat segítsünk hozzá ahhoz, hogy versenyképesek legyenek, jobban teljesítsenek és szinkronba hozzák működésük mozzanatait. Ennek a missziónak a teljesítése jegyében felelősséggel tartozunk – és felelősnek tartjuk egymást – azon ígéretünk tekintetében, hogy értékeinket minden döntésünk alapjává tesszük.

 

 

 

Gyártás

Konkrét tevékenységek integrációja, erőforrások optimizálása, költségek ellenőrzése, termelési kapacitás optimizálása.

Olvasd tovább..

Erdőgazdálkodás

Erdőgazdálkodási tevékenységek optimizálása, raktár jelenlegi helyzete, tulajdonjavak küvetése, integrált könyvelés.

  

Olvasd tovább..

Kereskedelem

Árúbeszerzésre irányuló közbeszerzés, jelenlegi készletek, automatizált értékesítés, hűség, perifériás integráció és contolling.

Olvasd tovább..

Vendéglátás

Éttermi értékesitéi modul, konyha monitoring, éttermi mobileszközök, számvitel, üzletági elemzés.


Olvasd tovább..

Szolgáltatások

Minőség és mennyiség ellenőrzés. Szolgáltatások logisztikai követése, nyújtott szolgáltatások hatékonysági mutatóinak számolása.

Olvasd tovább..

Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap