A II. Székelyföldi IT&C és Innovációs konferencia vendégei voltunk

 -Balázs Endre írása-

 

A 2013-ban megalakult székelyföldi IT&C cégek szakmai uniója, az IT Plus Cluster szervezésében, a Kovászna megyei Kereskedelmi és   Iparkamara IT&C  szakosztájának és a Csíki Vállalkozó Egyesületének társszervezésében megrendezésre került a második régión belül zajló számítástechnikai és technológiai  tematikájú szakmai konferencia, melynek én is vendége voltam.

 

Abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy olyan nagyszerű előadók és sikeres vállalatvezetők jelenlétében tarthattam előadást a vállalatirányítási rendszerek  művészeiről, mint Kozma István, Csányi Miklós, Somodi Zoltán, és még sokan mások. A résztvevők teljes névsora, valamint a részletes program itt olvasható. 

 

 

A legújabb ágazati trendek, sikeresen működő innovatív modellek bemutatása, valamint a régión belül működő szakági cégek  kapcsolati hálójának  erősítése képezte a második alkalommal megrendezett Székelyföldi IT & C és Innovációs Konferencia célját.

 

A  konferencia lehetőséget adott a  résztvevőknek az eredmények és a legjobb gyakorlatok részletes megvitatására, új ismeretségek  kialakítására és a személyes kapcsolati háló ápolására. Az  ágazatokon átnyúló, valamint az egyes szektorokra, illetve témákra fókuszált tapasztalatcsere igazi nyereség volt számomra.Ha kíváncsi az előadásomra, tekintse meg az alábbi összeállítást:  

Üdvözlettel,

Balázs Endre

Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap