A családi ház prototípusa és az ERP rendszerek

-Balázs Endre írása-

 

Munkám az ügyfeleinkkel való szoros, megoldás-orientált együttműködésen alapul. Fontos sikertényező, hogy csapat-orientált, és mindig az eredményt szem előtt tartó kapcsolatot alakítsak ki a projektekben. Különösen fontosnak tartom ezt, mivel az informatikai bevezetési projektek egy jelentős része - egyesek szerint több mint a fele - sikertelen.

 

Mezei Szabolcs, IFUA Horváth & Partners vezető tanácsadója szerint a sikertelenséget ebben az esetben úgy kell értenünk, hogy a kialakított informatikai megoldás nem képes betölteni az eredetileg neki szánt szerepet: nem lesz egyszerűbb vagy gyorsabb a folyamat, nem készülnek el az ígért riportok, rosszak a rendszerben lévő adatok.

 

Hogyan történhet meg mindez?

 

A válasz valójában meglehetősen egyszerű: olyat álmodtunk, amit végül nem tudtunk kivitelezni.

 

Miért nem?

 

Mert olyan feltevésekkel éltünk, melyek egész egyszerűen nem igazak. Kedvenc példám erre a családi ház egyszerű prototípusa. Családapaként és vállalatvezetőként egyaránt szeretném feltenni a kérdést Önöknek: milyen a tökéletes otthon? Bizonyára mindannyian egyetértünk abban, hogy gondosan tervezettnek, biztonságosnak, valamint nem utolsó sorban minden igényt kielégítőnek kell lennie a családtagok számára. Hiába vagyunk birtokában egy hatalmas háznak, ha a belső tereknek nincs funkcionalitása, nem vagyunk ''aktív felhasználói'' a saját életterünknek.

 

Resource Navigator Software ERP

 

Ez különösen igaz a vállalatirányítási rendszerekre is, éppen ezért a tanácsom is nagyon egyszerű: olyan szakmai koncepcióra van szükség, amely a gyakorlatban már bevált megoldásokat innovatív, az adott vállalatra szabott (a hazai jogrendszeri feltételekhez és az üzleti környezet sajátosságaihoz mérve) ötletekkel kapcsolja össze.

 

Resourve Navigator ERP CRM Navigator Software

Üdvözlettel,

Balázs Endre

Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap