A Controlling filozófiájáról Budapesten 

-Balázs Endre írása-

 

Nagy örömömre szolgál, hogy budapesti Controlling Akadémia keretein belül működő többlépcsős képzés folyamán átfogó és alapos ismereteket kaphattam a vállalatirányítás és a controlling eszközeiről, módszereiről.

 

Az első lépcső során áttekintést kaptam a controlling filozófiájáról, legfontosabb eszközeiről, a controlling funkció szervezetbe történő beillesztésének lehetőségeiről, valamint a controller szerepéről a vállalatirányításban. Megismerkedtem a stratégiai és operatív controlling alapjaival. A második lépcső során már kipróbálhattam a controlling alapvető működésével kapcsolatos eszközöket, azok gyakorlati alkalmazhatóságát, valamint a harmadikon üzleti szimulációt alkalmaztunk.

 

Az utolsó előtti lépcsőn hallgató társaimmal megismerkedtünk a tervezés IT-oldali támogatásával kapcsolatosan a modern információs technológia nyújtotta lehetőségekkel és a korszerű vállalatirányításból eredő követelményekkel. A végső lépcső a készségfejlesztésnek volt szentelve.A kombinált kurzuson elsajátíthattuk azokat a módszereket, amelyek tartalmi és formai szempontból optimálissá teszik a beszámolókat és a prezentációkat.

 

A program célkitűzése, hogy javítsuk az információfeldolgozási hatékonyságot: részben a beszámolók fogadóorientált, hatásos kialakításán keresztül, részben pedig a vezető és a controller jobb együttműködése, valamint a controller személyes kommunikációja révén. Úgy gondolom, az itt szerzett tudást nagyszerűen tudom kamatoztatni: az eredmény a közös nyelv, a közös gondolkodás és a közös élmény.

 

 

Ajánlom minden vállalatvezetőnek, gazdasági vezetőnek, controllereknek, aki komoly elméleti háttérre és kiterjedt gyakorlati tapasztalatokra épülő egységes szakmai koncepciót szeretne képviselni az üzleti életben.

 

Üdvözlettel,

Balázs Endre

Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap