Modern eszköztár, mint orvosság

 

-Csatlós Timea írása-
 

A Navigator Software egy folyamatosan fejlődő szervezet és magabiztosan ki merem jelenteni , hogy vele együtt nőttem fel. 2010 elején kerültem a céghez, mint titkárnő, később menedzser asszisztensi munkakörben dolgoztam, majd 2014 januárban a cég ügyvezető igazgatójának lettem kinevezve.

 

Tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy egy vállalatban az eredmények számítanak. Minden alkalmazott konkrét célokat kell kitűzzön a munkájával kapcsolatosan, és tudnia kell, hogy ezek az egyéni célok miképpen járulnak hozzá a vállalat sikeréhez. Ez hasonlóképpen történik a modern eszköztárak világában is. Ebben a kontextusban nem túlzás azt állítani, hogy napjaink informatikára épülő világában a kellő gondossággal kiválasztott vállalatirányítási rendszer fél siker.

 

Resource Navigator ERP

Véleményem szerint a tanácsadó olyan kell legyen, mint az orvos, az ERP rendszer meg az integrált orvosság a vállalatok gyengeségeire. Megfelelő dózisban adagolva egy jó ERP rendszer növeli a termelékenységet, a versenyképességet, szinkronba hozza a vállalati működés mozzanatait, segíti a belső és külső szervezeti, valamint üzleti folyamatokat.

 

Üdvözlettel,

Csatlós Timea

Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap