NAVIGATOR SOFTWARE, mint szolgáltatóipari szereplő...

 

Cégünk 2008-as alapítása óta látványos fejlődési útvonalat követett végig. Folyamatos fejlődésünk és sikerünk titka a kifogástalan minőségű “alapanyag” -munkatársaink személyében- akik szakmai elhivatottsága a garancia szolgáltatásaink folyamatos jó minőségére. 

 

Továbbá érdekeltek vagyunk abban, hogy a szolgáltatóipar fejlődéséért a hazai vállalkozások összefogjanak, közös elvárásaikat összehangolják és érvényesítsék egy működőképes és fenntartható együttműködési projekt keretében. Olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik elfogadják ezt a gondolkodást és hosszútávú partnerként kezelnek, nem csupán egy szoftver-szolgáltatóként. 

 

Az együttes fellépés keretében szeretnénk a hazai vállalkozások piacképességét növelni, úgy, hogy 24 órás figyelemmel kísérjük vállalkozásod működését, valamint saját szolgáltatóipari tapasztalatainkból táplálkozva igyekszünk a lehető legjobb integrált megoldást biztosítani .

 

 

“ Gondolkodj velünk...erősebb leszel! “

 

Ennek a missziónak a teljesítése  jegyében  felelősséggel tartozunk – és felelősnek tartjuk egymást – azon ígéretünk tekintetében, hogy ezt minden döntésünk alapjává tesszük. A szolgáltatóiparban megélt vevőközelség azt jelenti számunkra, hogy ott segítsünk tanácsadással és tettel, ahol szükség van ránk. 

 

 

Tudásunk, készségeink felhasználása a TE vállalkozásod javára!

 

Az elmúlt években kiemelkedően teljesítettünk a legkülönfélébb iparágakban tevékenykedő cégek körében és egyedi igények alapján történő informatikai megoldások fejlesztésében, valamint  vállalkozásunk növekvése érdekében is  aktív felhasználó szerepébe öltöztünk. Mindennapi felhasználói tapasztalataink alapján elmondható - még ha kissé közhelyesen is hangzik- a fejlődés nem megállítható! Saját “életterünk aktív felhasználása” segít felismerni az újabbnál újabb piaci kihívásokat. 

 

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint e weboldalon szereplő elégedett ügyfeleink véleménye. Reméljük, az említett vállalkozások problémái és megoldásai a TE vállalkozásod kihívásait is segített feltérképezni, valamint partnereink között üdvözölhetünk. 

 

 

Tisztelettel, 

Navigator Software

Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap