Marosvásárhelyen tartja vándorgyűlését az RMKT

 

Marosvásárhelyen tartja október 9-11.között a 24. vándorgyűlését a Romániai Magyar Közgazdász Társaság Tudás, megújulás, jövő mottóval. A rendezvény főtámogatója a Navigator Software Kft.

 

A marosvásárhelyi Kultúrpalotában tartott szerdai sajtótájékoztatón a szervezők elmondták, az év legjelentősebb szakmai rendezvényén közel 40 előadó és több mint 300 résztvevő jelenlétére számítanak. A vándorgyűlés keretében minél több tudást és szakmai információt szeretnének átadni, ugyanakkor lehetőséget szeretnének nyújtani a közös gondolkodásra és a szakmai tapasztalatcserére, hogy hozzájárulhassanak a modern Erdély jövőképének kialakításához és fejlesztéséhez.

 

 

Zólyomi Erika, az RMKT Maros megyei elnöke elmondta, szoros partnerség létezik a társaság és a felsőfokú tanintézmények között, egyik küldetésüknek tartják az ifjúság felkészítését, megismertetéséta közgazdaságtannal, a közgazdászok világával. A program szerint október 9-én, pénteken a Kultúrpalotában kerül sor a megnyitóra, ahol köszöntőt mond Zólyomi Erika, Peti András alpolgármester és Szécsi Kálmán országos elnök. A plenáris előadások sorát Nagy Ágnes indítja, őt követi Lázár Ede, Czakó Erzsébet, majd Papp Szentannai György értekezése.

 

A résztvevőket egy meglepetés is várja az est végén: Molnár Tünde orgonaművész koncertje. A szombati szekcióelőadások helyszíne a Sapientia, illetve a President Hotel. A témák, amelyekről szó lesz: marketing a vállalati vezetésben, pénzügy, munkaerő, vállalkozások életciklusa.

 

 

Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap