Szakmai fórum- beszámoló

 

Sikeres rendezvényt zártunk!

November 10.én megrendezett “Hogyan kapcsolódik okosan a vállalatirányítási rendszer a számviteli rendszerhez (könyveléshez)?” című szakmai fórumon több szakember, könyvelő, gazdasági vezető volt jelen.

Dr. Ilyés Ferenc , marketing szakértő, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának  ügyvezető igazgatója rámutatott a marketing fontosságára a számviteli szolgáltatások nyújtásában. Elmondása szerint szemléletváltásra van szükség. Ha a használt szoftvereink és eszközeink könnyebbé teszik a munkánk, akkor több időnk marad az ügyfelekre, így a szolgáltatás minősége emelkedik.

Balázs Endre, közgazdász, a Navigator Software Kft. ügyvezető igazgatója az idő, tartalom és stílus fogalmakat vezette be és hogy ezek hogyan vannak jelen mindennapjainkban. Ezután pár gondolatot említett szakmai életünkből (Elkéstél újra...Főnök, nem tudtuk másként...Nem tudom, mindjárt visszahívom...Az ügynökök katasztrófák...Hagyjatok békén, 25.e van!- könyvelő) és ezekre adta meg a megoldást. Modern eszközökkel szemléltette azt, hogy hogyan segíthet egy jó vállalatirányítási rendszer és a rendelkezésünkre álló mobil eszközök, hogy a könyvelők könnyebben és pontosabban végezzék a munkájuk. A végső cél az, hogy naprakész könyvviteli nyilvántartásunk legyen, átlátható információk a vezetők és tulajdonosok számára és minél kevesebb bürokrácia. A könyvelők, gazdasági vezetők legfőbb feladata pedig nem az utólagos adatfeldogozás, hisz egy jól beállított rendszer ezt elvégzi, hanem az információk elemzése, javítása, ha szükséges és a döntések meghozatala. Praktikus bemutató volt reális helyzetekkel és a részvevők reakciójából, kérdéseiből ítélve egy sikeres napot zártunk.

Tervünben van a jövőben hasonló rendszeres eseményeket szervezni.

 

A szakmai fórum képekben:

 

 

 

 

Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap