7. Digitális Székelyföld Konferencia

Légy te is részese Erdély legjelentősebb szakmai fórumának és ragadd meg a fejlődési lehetőséget! Elismert szakemberek, felsővezetők és kutatók tárják eléd friss, innovatív, újító ötleteiket és különleges látásmódjukat. A DSz olyan gondolkodó és cselekvő közösséget teremt, mely segíthet más szemszögből látni a digitális világot és önmagad.

RESOURCE NAVIGATOR ERP SZOLGALTATÓKNAKA szolgáltatás a gazdaság harmadlagos szektora, és úgy lehet meghatározni, mint a tudásunk, készségeink felhasználása mások javára (Lusch, 2006). A szolgáltatás egy olyan tett, teljesítés vagy ígéret, amely egy materiális érték fejében jön létre. A szolgáltatások minősége szorosan összefügg az ügyféllel, Olvasd tovább

így minél nagyobb fokú szakosodást vagy testreszabást igényel a szolgáltatótól, annál jobban függ a szolgáltatás nyújtása az ügyféltől, függetlenül attól, hogy az ügyfél biztosítja a munkaerőt, információt vagy tulajdonjogot (Sampson és Froehle, 2006). Ily módon a szolgáltatási rendszer (Tien és Berger, 2003) a szolgáltatóból és szolgáltatást igénybevevőből áll.

 

Kihívások

 Hatékony kommunikáció a szervezeti egységek között.

Humánerőforrás teljesíményének követhetősége .

 Gyártási költségek kontrollja.

 Piaci nyomás, hogy olcsóbb, kíváló minőségű szolgáltatásokat nyújtson.

 Információhiány az adott területen.

 

Ügyfelek véleménye

optilens.ro 

OPTILENS- Szemészeti klinika

A kolozsvári sebészeti osztály egy modern műtőblokkal rendelkezik. Magába foglal három olyan műtőtermet, amely a legkorszerűbb eszközökkel van felszerelve. Az Optilens tevékenysége több munkaponton zajlik, ahol évente 15.000 konzultáció, valamint 2.000 műtét történik. Olvass tovább


Az ERP rendszer megalkotásánál a programálási folyamatok optimalizálását, szolgáltatások nyomonkövethetőségét, a munkapontok adatainak integrálását online felületre, valamint a számvitel automatikus feldolgozását tartottuk szem előtt. A Navigator Software-nek sikerült rekord idő alatt elérhetővé tennie az Optilens számára a személyre szabott rendszert.


Gyártás

Konkrét tevékenységek integrációja, erőforrások optimizálása, költségek ellenőrzése, termelési kapacitás optimizálása.

Olvasd tovább..

Erdőgazdálkodás

Erdőgazdálkodási tevékenységek optimizálása, raktár jelenlegi helyzete, tulajdonjavak küvetése, integrált könyvelés.

  

Olvasd tovább..

Kereskedelem

Árúbeszerzésre irányuló közbeszerzés, jelenlegi készletek, automatizált értékesítés, hűség, perifériás integráció és contolling.

Olvasd tovább..

Vendéglátás

Éttermi értékesitéi modul, konyha monitoring, éttermi mobileszközök, számvitel, üzletági elemzés.


Olvasd tovább..

Szolgáltatások

Minőség és mennyiség ellenőrzés. Szolgáltatások logisztikai követése, nyújtott szolgáltatások hatékonysági mutatóinak számolása.

Olvasd tovább..

Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap