Elkezdődött a régi pénztárgépek országos szintű cseréje, amit a 479/2003 kormányhatározat módosításával szabályoztak (link) Az új szabály szerint minden kereskedelmi társaság és szolgáltató köteles kicserélni és használni az új online penztárgépeket. Cégünk is készült rendszerünkhöz csatolt fiscal printer megoldásokkal! Részletekért keressen meg minket!

RESOURCE NAVIGATOR ERP SZOLGALTATÓKNAKA szolgáltatás a gazdaság harmadlagos szektora, és úgy lehet meghatározni, mint a tudásunk, készségeink felhasználása mások javára (Lusch, 2006). A szolgáltatás egy olyan tett, teljesítés vagy ígéret, amely egy materiális érték fejében jön létre. A szolgáltatások minősége szorosan összefügg az ügyféllel, Olvasd tovább

így minél nagyobb fokú szakosodást vagy testreszabást igényel a szolgáltatótól, annál jobban függ a szolgáltatás nyújtása az ügyféltől, függetlenül attól, hogy az ügyfél biztosítja a munkaerőt, információt vagy tulajdonjogot (Sampson és Froehle, 2006). Ily módon a szolgáltatási rendszer (Tien és Berger, 2003) a szolgáltatóból és szolgáltatást igénybevevőből áll.

 

Kihívások

 Hatékony kommunikáció a szervezeti egységek között.

Humánerőforrás teljesíményének követhetősége .

 Gyártási költségek kontrollja.

 Piaci nyomás, hogy olcsóbb, kíváló minőségű szolgáltatásokat nyújtson.

 Információhiány az adott területen.

 

Ügyfelek véleménye

optilens.ro 

OPTILENS- Szemészeti klinika

A kolozsvári sebészeti osztály egy modern műtőblokkal rendelkezik. Magába foglal három olyan műtőtermet, amely a legkorszerűbb eszközökkel van felszerelve. Az Optilens tevékenysége több munkaponton zajlik, ahol évente 15.000 konzultáció, valamint 2.000 műtét történik. Olvass tovább


Az ERP rendszer megalkotásánál a programálási folyamatok optimalizálását, szolgáltatások nyomonkövethetőségét, a munkapontok adatainak integrálását online felületre, valamint a számvitel automatikus feldolgozását tartottuk szem előtt. A Navigator Software-nek sikerült rekord idő alatt elérhetővé tennie az Optilens számára a személyre szabott rendszert.


Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap