7. Digitális Székelyföld Konferencia

Légy te is részese Erdély legjelentősebb szakmai fórumának és ragadd meg a fejlődési lehetőséget! Elismert szakemberek, felsővezetők és kutatók tárják eléd friss, innovatív, újító ötleteiket és különleges látásmódjukat. A DSz olyan gondolkodó és cselekvő közösséget teremt, mely segíthet más szemszögből látni a digitális világot és önmagad.

RESOURCE NAVIGATOR ERP SZOLGALTATÓKNAKA szolgáltatás a gazdaság harmadlagos szektora, és úgy lehet meghatározni, mint a tudásunk, készségeink felhasználása mások javára (Lusch, 2006). A szolgáltatás egy olyan tett, teljesítés vagy ígéret, amely egy materiális érték fejében jön létre. A szolgáltatások minősége szorosan összefügg az ügyféllel, Olvasd tovább

így minél nagyobb fokú szakosodást vagy testreszabást igényel a szolgáltatótól, annál jobban függ a szolgáltatás nyújtása az ügyféltől, függetlenül attól, hogy az ügyfél biztosítja a munkaerőt, információt vagy tulajdonjogot (Sampson és Froehle, 2006). Ily módon a szolgáltatási rendszer (Tien és Berger, 2003) a szolgáltatóból és szolgáltatást igénybevevőből áll.

 

Kihívások

 Hatékony kommunikáció a szervezeti egységek között.

Humánerőforrás teljesíményének követhetősége .

 Gyártási költségek kontrollja.

 Piaci nyomás, hogy olcsóbb, kíváló minőségű szolgáltatásokat nyújtson.

 Információhiány az adott területen.

 

Ügyfelek véleménye

optilens.ro 

OPTILENS- Szemészeti klinika

A kolozsvári sebészeti osztály egy modern műtőblokkal rendelkezik. Magába foglal három olyan műtőtermet, amely a legkorszerűbb eszközökkel van felszerelve. Az Optilens tevékenysége több munkaponton zajlik, ahol évente 15.000 konzultáció, valamint 2.000 műtét történik. Olvass tovább


Az ERP rendszer megalkotásánál a programálási folyamatok optimalizálását, szolgáltatások nyomonkövethetőségét, a munkapontok adatainak integrálását online felületre, valamint a számvitel automatikus feldolgozását tartottuk szem előtt. A Navigator Software-nek sikerült rekord idő alatt elérhetővé tennie az Optilens számára a személyre szabott rendszert.


Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap