7. Digitális Székelyföld Konferencia

Légy te is részese Erdély legjelentősebb szakmai fórumának és ragadd meg a fejlődési lehetőséget! Elismert szakemberek, felsővezetők és kutatók tárják eléd friss, innovatív, újító ötleteiket és különleges látásmódjukat. A DSz olyan gondolkodó és cselekvő közösséget teremt, mely segíthet más szemszögből látni a digitális világot és önmagad.

ÜGYFELEK véleménye

koronka.ro

• Készletkezelés

A megvásárolt anyagok a vendéglátóiparban egy szigorú, szabályozott nyilvántartást igényelnek. Készletkezelési modulunkkal elértük a nyomonkövethetőséget, valamint az optimális adminisztrációt.

• Front office automatizálása

POS és konyhai monitoring rendszer bevezetésével lehetővé tettük az eladások automatizálását, hűségkampányok és a periódikus elszámolások bevezetését akár self-service aktivitásokra is.

• Szállodai foglalások

A Foglalások modul funkciói közé tartoznak a foglalások adminisztrálása, elszámolása, számlázás, turisztikai csoportok kezelése és a specifikus vezetői elemzések.

 

“A Navigator Software által biztosított szoftverek segítségével az összes tevékenységeinket kezelni tudjuk, teljes körű információáramlást kapva, az árú átvételétől az értékesítéséig.Olvasd tovább

Továbbá, a Szállásfoglalás modullal, a panzió összes foglalásait kezelni tudjuk, gyors hozzáféréssel az ügyfeleink adataihoz.”

Balázs Juliánna - Koronka Panzió menedzsere


basafogado.com

“Többéves együttműködésünk van a hagyományos Basa Fogadóval. A nyilvántartási rendszer folyamatosan fejlődött, attól függően ahogy a tevékenységeik is bővültek. Egy klasszikus szoftverrel kezdtünk, mely egy érintőképernyős POS számítógépen futott. Később integráltuk a tabletes megoldásunk is, így a rendelésfelvétel közvetlenül a tableten történik. Olvasd tovább

Basa Fogadó az a hely, ahol a hagyomány találkozik a modern megoldásokkal. Ez a projekt azt mutatja, hogy egy jól kiválasztott és üzembe helyezett rendszer biztosítja a növekedést. Az is fontos, hogy egy megbízható partner legyen melletted, aki a legújabb informatikai megoldásokat tudja szállítani és azok mellé 24/7 támogatási szolgáltatásokat is biztosít."

Csatlós Tímea - Ügyvezető igazgató


Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap