Ingyenes online webinárium, iratkozzon fel ön is!

Az iratkozást megteheti 2020.07.27-éig, 14.00 óráig a következő linken.
- Hallott már az IoT fogalmáról (Internet of things)?
- Érdeklik önt az okos megoldások egy cégen belül?
- Szeretne többet megtudni a Navigator Cloud megoldásairól?

 

ÜGYFELEK véleménye

koronka.ro

• Készletkezelés

A megvásárolt anyagok a vendéglátóiparban egy szigorú, szabályozott nyilvántartást igényelnek. Készletkezelési modulunkkal elértük a nyomonkövethetőséget, valamint az optimális adminisztrációt.

• Front office automatizálása

POS és konyhai monitoring rendszer bevezetésével lehetővé tettük az eladások automatizálását, hűségkampányok és a periódikus elszámolások bevezetését akár self-service aktivitásokra is.

• Szállodai foglalások

A Foglalások modul funkciói közé tartoznak a foglalások adminisztrálása, elszámolása, számlázás, turisztikai csoportok kezelése és a specifikus vezetői elemzések.

 

“A Navigator Software által biztosított szoftverek segítségével az összes tevékenységeinket kezelni tudjuk, teljes körű információáramlást kapva, az árú átvételétől az értékesítéséig.Olvasd tovább

Továbbá, a Szállásfoglalás modullal, a panzió összes foglalásait kezelni tudjuk, gyors hozzáféréssel az ügyfeleink adataihoz.”

Balázs Juliánna - Koronka Panzió menedzsere


basafogado.com

“Többéves együttműködésünk van a hagyományos Basa Fogadóval. A nyilvántartási rendszer folyamatosan fejlődött, attól függően ahogy a tevékenységeik is bővültek. Egy klasszikus szoftverrel kezdtünk, mely egy érintőképernyős POS számítógépen futott. Később integráltuk a tabletes megoldásunk is, így a rendelésfelvétel közvetlenül a tableten történik. Olvasd tovább

Basa Fogadó az a hely, ahol a hagyomány találkozik a modern megoldásokkal. Ez a projekt azt mutatja, hogy egy jól kiválasztott és üzembe helyezett rendszer biztosítja a növekedést. Az is fontos, hogy egy megbízható partner legyen melletted, aki a legújabb informatikai megoldásokat tudja szállítani és azok mellé 24/7 támogatási szolgáltatásokat is biztosít."

Csatlós Tímea - Ügyvezető igazgató


Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap