Participarea la Internet & Mobile World 2016

 

În perioada 5-6 octombrie la Romexpo București am participat la Internet&Mobile World 2016, cea mai amplă expo-conferință de soluții digitale și IT pentru afaceri din Europa Centrală și de Est, ajunsă la cea de-a 5-a ediție.

Evenimentul a reunit peste 8000 de participanți de pe tot continentul pentru 2 zile de sesiuni de prezentări pe cele 5 scene și interacțiuni cu peste 130 de expozanți din domeniile infrastructură, securitate, device-uri, IoT (Internet of Things), digital marketing, e-commerce, software pentru business și cloud.

Am fost expozanți în categoria Business Software & Cloud Solutions, prezentând celor interesați sistemele informatice integrate pentru afaceri. În cele două zile de eveniment am interacționat cu zeci de vizitatori și cu ceilalți expozanți, făcând demersuri pentru încheierea de parteneriate. De asemenea am făcut cunoștință cu cele mai recente trenduri tehnologice și produse inovative.

Prezența noastră a fost una de succes!

 

 

 

 

Să ne întâlnim la IM World 2016!

 

A sosit toamna, perioada expozițiilor și a conferințelor.

Navigator Software se pregătește de participarea la Internet&Mobile World, cea mai amplă expo-conferință de soluții digitale și IT pentru afaceri din Europa Centrală și de Est, ajunsă la cea de-a 5-a ediție.

 

Desfășurat pe 5-6 octombrie la Romexpo București, evenimentul reunește participanți de pe tot continentul pentru 2 zile de sesiuni de prezentări pe cele 5 scene și interacțiuni cu peste 130 de expozanți. 

Sloganul nostru este „Gândește cu noi...Fii mai puternic!”, ceea ce reprezintă scopul nostru principal, cel de a încheia parteneriate reciproc avantajoase.

 

De ce să ne vizitezi?

Vino să ne cunoști - suntem unul dintre cei mai buni dezvoltatori de soluții informatice integrate din România, și să testezi noile noastre soluții software și hardware!

 

Ne găsești la standul B10, în Expo Area!

 

 map

 

Pentru informații suplimentare, accesați www.imworld.ro

În vizită la fundația Sfântul Francisc

 

Ziua de vineri a fost una memorabilă pentru noi, membrii echipei Navigator Software. Am ales să vizităm fundația Sfântul Francisc, un cămin fondat de fenomenul Böjte Csaba din satul Tirimia, pentru a încerca să aducem o rază de lumină care să le încălzească si sa lumineze sufletele copiilor cu ocazia Sărbătorii Magice a Crăciunului.

Putem spune că am avut parte de o experienţă memorabilă, plină de momente deosebite! Timpul petrecut în compania acestor copii, a trecut în mod plăcut, dar foarte repede. Am plecat de acolo cu o altă viziune despre viață, cu o energie și o motivație în plus!

 

Pregătiri pentru sărbători

 

Echipa Navigator Software şi-a împodobit deja pomul de Crăciun! Nimic nu poate fi mai plăcut decât să-ţi pregătești decoraţiuni handmade împreună cu colegii tăi de serviciu! A fost un mic team building foarte reușit. 

 

 

X. Sapientia – ECN 

 

La data de 9 mai 2015, a avut loc la Târgu Mureş, cea de-a 10-a ediţie a concursului internaţional de programare Sapientia – ECN (Efficiency-Challenge-Networked) Programming Contest, eveniment sponsorizat de Navigator Software.

Felicitări studenţilor!

 

NAVIGATOR SOFTWARE, ca și participant în sectorul de servicii...

 

 

Firma noastră din 2008,  anul înființării a parcurs un drum spectaculos către dezvoltare. Secretul nostru pentru dezvoltare continuă constă în calitatea impecabilă a „materiei prime”, acesta fiind colegii noștri - pregătirea lor profesională este garanția pentru calitate superioară a serviciilor. 

 

Suntem de asemenea interesați în dezvoltarea sectorului de servicii, dorind ca firmele naționale să coopereze și să-și  sincronizeze așteptările într-un cadru comun, printr-un proiect sustenabil. Lucrăm doar cu cei care acceptă această gândire și ne consideră parteneri pe termen lung, nu doar un simplu furnizor de software.

 

În cadrul cooperării comune dorim să mărim performanța firmelor pe piață în așa fel încât urmărim 24/7  funcționarea firmei tale, oferind cele mai bune soluții integrate bazate pe experiența noastră în industria de servicii.

 Navigator Software ERP crm Resource Navigator

 

“Gândește cu noi...fii mai puternic!“

 

Pentru îndeplinirea acestei misiuni, asumăm responsabiliate - și considerăm fiecare dintre noi responsabil - în promisiunea că fiecare decizie luată de noi se bazeză pe acest principiu. Experiența noastră acumulată  în industria de servicii cu orientare către clienți înseamnă pentru noi că  asigurăm suport prin consultanță și acțiuni acolo unde este nevoie de noi. 

 

Navigator Software ERP

 

Folosirea cunoștințelor și abilităților noastre pentru beneficiul companiei tale !

 

În ultimii ani am atins o performanță spectaculoasă în cele mai diverse ramuri de industrii și în dezvoltarea de sisteme personalizate pentru firme. În scopul creșterii afacerii noastre au devenit utilizatori activi ai propriilor noastre soluții. Experiența noastră de utilizatori  ai sistemului nostru ne-a dovedit  că progresul nu poate fi oprit! Acest lucru ne ajută să vedem noi și noi oportunități de piață. 

Nimic nu dovedește acest lucru mai mult decât opiniile clienților prezentate în acest site. Sperăm ca problemele și soluțiile menționate te-au ajutat să vezi provocările afacerii tale și sperăm să te primim printre partenerii noștrii în curând. 

 

 

 

 

Cu respect, 

Navigator Software

Seminar Profesional 

 

Ieri am susținut un Seminar Profesional specialiștilor din domeniul HoReCa. Cei peste 30 de participanţi au avut parte de o dezbatere profesională atât despre tendințele, cât și despre provocările pieței - și nu în ultimul rând - o prezentare cu mai multe detalii despre Resource Navigator, cel mai nou software dezvoltat de noi.

 

Vă mulțumim că ne-ați onorat cu prezența la evenimentul nostru! Sperăm că v-ați simțit bine și vă așteptăm să participați la toate proiectele noastre! Mulţumim Brutãria Eldi și Pensiunea Corunca pentru sprijinul acordat proiectului nostru și pentru gustări delicioase!

 

seminar Navigator Software ERP Resource Navigator

Prototipul casei familiale și sistemul ERP

 

 

Munca mea se bazează pe cooperarea strânsă cu clienții noștri, orientată către rezultate. Un factor de succes în relația mea cu clienții constă în a avea rezultatul final în topul priorităților. Doresc să pun  accent pe acest aspect, deoarece mulți consideră că jumătatea proiectelor IT nu sunt finalizate cu succes.

 

Nereușita unui proiect trebuie înțeleasă prin faptul că soluțiile IT propuse nu reușesc să îndeplinească rolul propus: procesul nu va fi mai rapid sau eficient, nu se dezvoltă listele și rapoartele promise, datele din sistem nu sunt corecte.

 

CUM E POSIBIL SĂ SE  ÎNTÂMPLE AȘA CEVA?

 

Răspunsul este destul de simplu: visăm ceva, ce nu putem transforma în realitate.

 

DE CE?

 

Pentru că pornim cu ipoteze care de la început nu sunt adevărate. Exemplul meu preferat este prototipul casei de familie. În calitate de tată și antreprenor în același timp, vreau să vă adresez următoarea întrebare : ce înseamnă o locuință ideală?

 

 ERP Navigator Software

Cu toții suntem de comun acord că locuința ideală trebuie să fie bine proiectată din toate punctele de vedere, să fie stabilă și nu în ultimul rând să satisfacă nevoile  fiecărui membru de familie. Totuși dacă avem o astfel de casă ar fi în zadar, dacă partea interioară a casei nu are o funcționalitate bună și dacă noi “nu jucăm un rol activ” în scopul de a profita de spațiul oferit. 

 

La fel se întâmplă cu sistemele ERP, tocmai din această cauză sfatul meu este unul simplu: este nevoie de o concepție profesională, care leagă soluțiile dovedite în practică cu ideile inovative, personalizate la nevoile firmei. 

 

Cu stimă, 

Balázs Endre

ParteneriContact

Suport telefonic:
+40 753 083 480

Luni-Vineri: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

Facebook

 

Map