Elkezdődött a régi pénztárgépek országos szintű cseréje, amit a 479/2003 kormányhatározat módosításával szabályoztak (link) Az új szabály szerint minden kereskedelmi társaság és szolgáltató köteles kicserélni és használni az új online penztárgépeket. Cégünk is készült rendszerünkhöz csatolt fiscal printer megoldásokkal! Részletekért keressen meg minket!

ÜGYFELEK véleménye

 

Gyergyószentmiklósi Erdőrendészeti Hivatal

 

• Üzemterv naprakész nyilvántartása

A softver segítségével a  végrehajtott munkákról naprakész nyilvántartást vezetnek, valamint a munkafolyamatok megszervezése sem jelent problémát. 

 

• Elsődleges adatrögzítés a terepen

Hordozható eszközökre kidolgozott modulunk megkönnyítette a terepmunkát. A felhasználó automatikusan elküldheti a központi szerverbe a szükséges adatokat. 

 

• G.I.S. - geoinformatikai rendszer bevezetése

A térinformatikai modul segítségével számítógépen ábrázolhatók a felszín objektumai, valamint az adatbázisban használt információk és  térképi adatok interaktívvá váltak.

 

• Számviteli integráció

Sikerült naprakész pénzügyi könyvelési adatokat a gazdasági osztálynak a rendelkezésére bocsájtani.

 

"A rendszer egyszerűsége és rugalmassága, mely minden követelményeinknek megfelelt, valamint a Navigator Software csapatának a professzionalizmusa, Olvasd tovább

és rendelkezésre való állása biztosította a projekt sikerét. Az erdőrendészeti hivatal tevékenységeinek hatékonyabbá való válását, valamint a folyamatok átláthatóságát a tulajdonosok is értékelték."

Melles Előd - Erdészetvezető


Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap