Ingyenes online webinárium, iratkozzon fel ön is!

Az iratkozást megteheti 2020.07.27-éig, 14.00 óráig a következő linken.
- Hallott már az IoT fogalmáról (Internet of things)?
- Érdeklik önt az okos megoldások egy cégen belül?
- Szeretne többet megtudni a Navigator Cloud megoldásairól?

 

ACORD DE LICENTA PENTRU PROGRAMUL "RESOURCE NAVIGATOR"

Licentiator: S.C. Navigator Software SRL (denumit in continuare “S.C. Navigator Software SRL”, “Navigator Software SRL” sau “Navigator Software”) Produs Software: Resource Navigator, Guest Navigator, Market Navigator, Rest Navigator, Production Navigator, Export Navigator, Mobile Navigator sau Template (denumite in continuare “Resource Navigator”) UTILIZAND SAU INSTALAND IN ORICE FEL PROGRAMUL RESOURCE NAVIGATOR, DEMONSTRATI INTELEGEREA SI ACCEPTAREA IN TOTALITATE A CONDITIILOR ACESTUI ACORD DE LICENTA. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII NU INSTALATI SI NU UTILIZATI PROGRAMUL RESOURCE NAVIGATOR IN NICI O FORMA A SA.

1.IMPORTANT - CITITI CU ATENTIE:

Acest Acord de Licenta este o intelegere legala intre dumneavoastra (utilizator final - persoana fizica sau juridica) si S.C. Navigator Software S.R.L., intelegere pentru utilizarea produsului software Resource Navigator al S.C. Navigator Software S.R.L., produs care include software si de asemenea mai poate include materiale tiparite si documentatie "online" sau electronica, toate acestea fiind protejate de legile dreptului de autor din Romania si de tratatele internationale. De asemenea, produsul software include si orice actualizare si suplimentare aduse produsul software original furnizat dumneavoastra de catre S.C. Navigator Software S.R.L. Instaland, copiind sau utilizand in orice mod Resource Navigator, sunteti de acord sa respectati conditiile acestui Acord de licenta. Existenta produsului pe cel putin unul din echipamentele de calcul ale dumneavoastra presupune intelegerea si acceptarea tuturor prevederilor acestui Acord de licenta. Acest Acord de Licenta este valabil pe teritoriul Romaniei.

2.DEFINITII DE TERMENI

Resource Navigator si toate versiunile acestuia sunt produsele informatice (software) al S.C. Navigator Software SRL. Programul Resource Navigator si toate versiunile acestuia vor fi denumite in continuare ca Resource Navigator. Acest produs informatic este propietatea S.C. Navigator Software S.R.L. avand CIF : RO24267057 , numar de inregistrare la registrul comertului : J26/1388/2008, adresa: Com. Corunca, Nr. 409 B1, cod postal 547367, jud. Mures, Romania, tel: 0265.265.643, 0757.999.111, fax: 0265.265.643

3.GENERALITATI

Acest Acord de licenta este reglementat de legislatia Romaniei. Daca oricare dintre prevederile acestui Acord de licenta s-ar dovedi ilegala, nula sau, pentru oricare motiv, inaplicabila, atunci nu vor fi afectate validitatea sau aplicarea celorlalte prevederi ale sale. Prezentul Acord de licenta constituie formularea completa a Acordului dintre Navigator Software si dumneavoastra si inlocuieste, anuleaza orice propunere sau comunicari prealabile, scrise sau orale, referitoare la continutul acestui Acord de licenta. Acest Acord poate fi modificat doar de o anexa, care insoteste acest Acord sau de un document scris care a fost semnat, atat de dumneavoastra cat si de Navigator Software SRL. Acest Acord a fost scris in limba romana si nu poate fi tradus sau interpretat in orice alta limba.

4.PRODUSUL SOFTWARE LA CARE SE REFERA ACORDUL DE LICENTA

Resource Navigator este un software integrat, de tip ERP, multi-modular. Este un instrument bazat pe o tehnologie moderna, este flexibil, configurabil usor si rapid conform necesitatilor utilizatorului final. RESOURCE NAVIGATOR INSEAMNA • set de instrumente moderne • tehnologie de ultima generatie • simplitate, transparenta • customizare usoara si rapida • date optimizate in timp real • siguranta datelor • reducerea costurilor Limbaj de programare: Embarcadero Delphi 2010 Principalele caracteristici ale programului Resource Navigator • Multilingvitate- posibilitate de traducere etichete program in orice limba, de catre utilizatorul aplicatiei, fara asistenta din partea furnizorului aplicatiei • Export de date in cele mai cunoscute formate: PDF,Doc, Docx, XLS, XLSX, HTM, TXT • Optimizat pe baza de date mari • Interfatare cu multe tipuri de echipamente periferice: case de marcat, echipamente mobile • Aplicatie customizabila pe loc de catre o persoana instruita al utilizatorului final, cu update imediat • Modul integrat de comunicatie intre utilizatori (CHAT intern, fara a mai folosi alte programe) • Raportarea imediata din program, cu nivel de prioritate a orice problema existenta in sistem • Posibilitatea de tichetare a sarcinilor acordate angajatilor, partenerilor • Personalizare ecran si meniu pe user • Toate modulele sunt integrate, in cadrul aceleasi aplicatii. Utilizatorul nu trebuie sa se deconecteze si sa se reconecteze, ca sa acceseze diferite parti ale aplicatiei. • Sistem de help integrat in aplicatie, prin documentul Informatii, care se regaseste in diferitele module si documente ale aplicatiei. • Profile de utilizatori cu drepturi • Rapoarte personalizate pe user Arhitectura sistemului Sistemul este flexibil, scalabil si modular, bazat pe tehnologie moderna. Arhitectura este 3 tier, adica exista server de aplicatie intre baza de date si client. • Serverul de aplicatie gestioneaza relatia dintre baza de date si programul Resource Navigator. Acopera regulile, logica si functiunile sistemului. • Serverul de baze de date asigura: • Securitatea datelor • Prelucrarea rapida a unui volum mare de date • Preluarea datelor din aplicatii existente • Utilizatorii sistemului Resource Navigator sunt statiile de lucru ale utilizatorului final Tehnologiile folosite sunt de ultima ora incat sa asigure securitate sporita, rapiditate, dezvoltare rapida si usoara, costuri IT scazute, instalare, update si mentenanta usoara. Interfata este moderna, intuitiva si customizabila pe utilizator sau profil de utilizator.

5. DREPTURI DE AUTOR

Resource Navigator este protejat de conventiile internationale si de legislatia Romaniei referitoare la dreptul de autor, precum si de prevederile comerciale internationale. Resource Navigator este proprietatea S.C. Navigator Software S.R.L. avand CIF : RO24267057 , numar de inregistrare la registrul comertului : J26/1388/2008, adresa: Com. Corunca, Nr. 409 B1, cod postal 547367, jud. Mures, Romania. Prin folosirea acestui software dumneavoastra puteti sa violati drepturile de autor si sa fiti subiectul unei plati de daune interese. Daca nu sunteti sigur de drepturile dvs., ar trebui sa contactati reprezentantul dvs. legal pentru consultanta. Dumneavoastra va asumati responsabilitate plina din punct de vedere legal si pentru utilizarea acestui software.

6. UTILIZAREA PROGRAMULUI

Prin prezentul Acord de licenta, Resource Navigator nu este vandut, ci se afla sub licenta. Navigator Software nu vinde (cedeaza) nici un drept asupra produsului, ci acorda POSESORULUI LICENTEI doar dreptul de a folosi acest program in conformitate cu termenii acestui Acord de licenta. Prin acceptarea termenilor acestui Acord de licenta intrati automat in posesia unei licente, care va ofera dreptul neexclusiv de instalare si folosire a Resource Navigator. Navigator Software pastreaza dreptul de autor si de proprietate asupra programului, indiferent de forma sau suportul in sau pe care acesta exista. Acest Acord de licenta nu reprezinta vinderea programului original sau a oricarei copii. Programul nu poate fi transferat, vandut, cedat, sublicentiat sau, indiferent prin ce mijloace, pus la dispozitia unei alte parti, fara a avea, in prealabil, acordul scris al Navigator Software SRL. Modul in care utilizati acest program trebuie sa fie conform cu prevederile acestui Acord.

7. RESTRICTII

Odata ce ati intrat in posesia unei licente, programul Resource Navigator la care se refera aceasta licenta poate fi utilizat doar de catre persoana fizica sau juridica care este posesorul licentei. Se pot face, de asemenea, copii ale documentatiei scrise care insoteste produsul, copii ce pot fi folosite numai pentru uz personal. Nu aveti dreptul sa decompilati, sa dezasamblati, sa inlaturati protectiile, sa transferati acest program catre terti sau sa incercati sa-i reconstituiti codul sursa.

8. SUPORT

Acest Acord de licenta confera posesorului licentei dreptul la asistenta tehnica prin telefon, internet si la fata locului. Asistenta tehnica include si se limiteaza la nefunctionalitati ale programului Resource Navigator instalat pe un sistem care respecta cerintele de sistem descrise la punctul 11 din cadrul acestui Acord. Navigator Software decide daca ofera suport tehnic in probleme care nu implica nefunctionalitati ale Resource Navigator. Acest acord de licenta interzice utilizatorului sa instaleze orice fel de actualizari, adaptari, sau orice alt fel de programe software care sa aduca modificari asupra Programului Resource Navigator care nu sunt produse de Navigator Software sau fara a avea acordul scris al Navigator Software SRL. Utilizatorul nu are dreptul sa pretinda de la Navigator Software SRL dezvoltarea de actualizari, adaptari, dezvoltari specifice ale programului Resource Navigator. Navigator Software SRL va notifica utilizatorul dupa pornirea programului la fiecare aparitie a unei actualizari ale programului Resource Navigator.

9. DURATA

Prezentul Acord de licenta intra in vigoare de la data instalarii programului Resource Navigator si dureaza pana la data cand Acordul va fi reziliat sau cand Navigator Software nu va mai avea drepturi asupra programului Resource Navigator. Rezilierea se face din partea dvs. prin distrugerea tuturor copiilor programului. Orice incalcare din partea dumneavoastra a prevederilor acestui Acord de licenta va indreptati Navigator Software SRL sa rezilieze in mod automat prezenta licenta cu o notificarea prealabila. In caz de reziliere, aveti obligatia sa distrugeti toate copiile programului (inclusiv toate partile sale modificate sau fuzionate, sub oricare forma).

10. GARANTIE LIMITATA

Programul (pachetul de instalare, toate fisierele ce sunt continute in acesta, documentia scrisa, in forma electronica sau "online") este furnizat ca atare si fara nici o garantie. Nu se acorda si nu este recunoscuta nici o garantie comerciala implicita sau expresa precum nici adaptari servind pentru satisfacerea in scop particular sau pentru o calitate satisfacatoare proprie utilizatorului. In cazul in care utilizatorul final a solicitat de la Navigator Software SRL furnizarea unui software care sa indeplineasca un set de cerinte functionale si tehnice documentate intr-un caiet de sarcini, fara a nominaliza produsul, iar Navigator Software a oferit solutia Resource Navigator, atunci Navigator Software SRL isi asuma toate conditiile de garantie stipulate in documentul oficial incheiat intre utilizatorul final si Navigator Software SRL, respectiv Oferta de pret, Contract. Navigator Software nu asigura, garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru efectele folosirii programului. In nici un caz Navigator Software SRL nu va fi responsabil pentru orice dauna (incluzand, fara limitatii, daune prin pierderea profitului afacerii, intreruperea, pierderea informatiilor sau orice alta pierdere materiala) rezultand din utilizarea sau imposibilitatea de utilizarea a software-ului. Navigator Software nu poate fi facuta responsabila pentru nici un fel de paguba directa, indirecta, subsecventa sau accidentala rezultata din exploatarea sau incapacitatea de utilizarea a acestui produs. Navigator Software SRL nu raspunde pentru adaptarile aduse programului de catre utilizatorul final. Navigator Software SRL nu raspunde pentru daunele cauzate din folosirea solutiilor terte. Navigator Software SRL nu garanteaza ca Resource Navigator va functiona in prezent si in viitor pe alte sisteme decat cele descrise la punctul 11 din cadrul acestui Acord. Totodata Navigator Software SRL nu garanteaza ca Resource Navigator va indeplini cerintele dumneavoastra.

11. CERINTE MINIME DE SISTEM

PROCESOR CU O FRECVENTA DE 1.7 GHZ, MEMORIE 1 GB RAM, SISTEM DE OPERARE: MICROSOFT WINDOWS 7/8, 150 MB SPATIU PE DISC.

12. COLECTAREA DATELOR, CONFIDENTIALITATE

Navigator Software SRL utilizeaza informatiile colectate prin caracteristicile produsului software pentru a face upgrade sau a remedia produsul software ori pentru a imbunatati produsele si serviciile noastre. Navigator Software SRL poate fi anuntat automat prin e-mail referitor la instalarea unei versiuni noi ale aplicatiei Resource Navigator de catre utilizatorul final. Sunteti de acord ca avem dreptul sa utilizam si sa divulgam informatiile in conformitate cu angajamentul nostru de respectare a confidentialitatii.

Navigator Software SRL are dreptul sa utilizeze informatiile despre rapoartele de eroare pentru a-si imbunatati produsele software si serviciile. De asemenea, avem dreptul sa le partajam cu alte parti, cum ar fi distribuitorii de produse software. Acestia pot utiliza informatiile pentru a imbunatati produsul software si serviciile.

Navigator Software garanteaza confidentialitatea datelor, informatiilor, procedurilor, documentelor cu care a intrat in contact in legatura cu utilizatorului final si nu le va folosi in nici un fel in activitatea proprie, pentru terti si nu le va instraina. Se considera date sau informatii confidentiale ale utilizatorului urmatoarele:

a.) Modul de organizare si functionare a societatii;
b.) Date legate de personal si salarizare; 
c.) Informatii si date financiare interne ale utilizatorului final de care Navigator Software SRL sau distribuitorul au luat cunostinta; 
d.) Date legate de partenerii, clientii si colaboratorii societatii; 
e.) Strategii si proceduri de lucru folosite in firma, existente la momentul intrarii in posesia licentei (putem garanta doar confidentialitatea procedurilor existente, nu si a celor concepute de noi, cu ocazia implementarii sistemului Resource Navigator) 
f.) Aplicatii - inclusiv coduri sursa, linii de cod, module – si proiecte dezvoltate de catre utilizatorul final; 
g.) Date, coduri, adrese IP si parole de acces din sistemul informatic, de securitate si telefonic; 
h.) Documentele marcate intern ca "Secret de serviciu"; 
i.) Software si licente interne aflate in proprietatea utilizatorului final.

13. DISPOZITII FINALE

Prin instalarea, folosirea, copierea sau distribuirea acestui program dumneavoastra certificati ca ati citit aceast Acord de licenta, l-ati inteles si ati fost de acord sa respectati clauzele si conditiile stipulate in cadrul acestuia. 
Prezentul Acord de licenta poate fi si in format digital si produce efecte conform legislatiei romane in vigoare. 
Navigator Software SRL mentine dreptul de a schimba specificatiile sau continutul prezentului Acord de licenta fara notificare prealabila.

Licentiator, 
NAVIGATOR SOFTWARE SRL

Ultima revizie 19/12/2013

 

 

Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap