Ingyenes online webinárium, iratkozzon fel ön is!

Az iratkozást megteheti 2020.07.27-éig, 14.00 óráig a következő linken.
- Hallott már az IoT fogalmáról (Internet of things)?
- Érdeklik önt az okos megoldások egy cégen belül?
- Szeretne többet megtudni a Navigator Cloud megoldásairól?

 

RESOURCE NAVIGATOR ERP GYÁRTÓIPARNAK 

A gyártási tevékenység - függetlenül az iparágtól - az egyik legjobban beazonosítható, tervezhető, tapintható üzleti folyamat, éppen ezért a Gyártási osztálytól a vállalatvezetés egy nagyon magas hatékonysági szintet, illetve minimalizált termelési vesztességet vár el. A technológia részletes ismerete és az anyagi erőforrások megteremtése viszont még nem elegendő a hatékonyság eléréséhez.

Olvasd tovább

A menedzsmentnek és a gyártási folyamatban résztvevő személyeknek szükségük van egy olyan eszközre, amely információs támogatást és kontrollt nyújt az egész folyamat – vagy részfolyamat felett, egy olyan eszközre, amely elősegíti az erőforrások optimális áramlását. Sok esetben a túlbirokratizálás különböző listák, akár többszörös kinyomtatása által felesleges erőforráspazarláshoz vezet. A Resource Navigator egy olyan technológiai megoldást ajánl neked, mellyel valós időben követheted gyártási folyamataid.

Az emberi és technológiai erőforrás közötti információcsere egy érintőképernyős testreszabott felületen történik, a rendszer képes bármilyen folyamatot lemodellezni, függetlenül a technológiai szinttől vagy iparágtól. Gyártási modulunk által elősegítjük a gyártási folyamatok tervezését, mérését és nyomonkövethetőségét, akár termékszintű erőforrás allokáció követéssel, illetve egy elemzési felületet biztosítunk a gyártás hatékonyságának növelésére.

Kihívások

 

 A gyártás megtervezése hiányzik vagy nehezen valósítható meg.

 Részlegek közötti hatástalan kommunikáció.

 Késedelmes könyvviteli nyilvántartás.

 Nincsenek megbízható adatok a kihasználatlan kapacitásról.

 Gyártási költségek szabályozása.

 Humánerőforrás teljesítményének követése.

 Piaci nyomás, hogy olcsóbb, kíváló minőségű termék állítódjon elő. 

 

Az ügyfeleink tőlünk a következőkre kaptak MEGOLDÁSOKAT

 

Az egyszerű dolgok a működőképesek, másképp megjelenik az ellenállás a változással szemben.

ElvárásokMegoldások R.N.-al
Egységesség R.N. modulok egyetlen integrált platformon találhatók. 
Távolsági elérés PC, Laptop, Tablet, Okostelefon - garantált kapcsolat interneten keresztül.
Gyorsaság és biztonság Optimalizált és izolált nagy adatbázisokra.
Program frissítések Naprakész az új specifikus folyamatokkal és jogszabályi változásokkal.
Testreszabhatóság Képernyő és menü testreszabása, felhasználóra szabott jogok és jelentések.

 


Hogyan válassz ERP megoldást?

 

Bebizonyosodott, hogy a különbséget nem feltétlenül az informatikai megoldás adja, hanem a csapat, aki tervezte és kivitelezi a rendszer üzembe helyezését. Az ERP szállító cég partnerré kell váljon, aki segíteni tudja a vállalat növekedését. A szállító cég kiválasztásának kritériumjai a következők:

• piaci pozíció

• tapasztalat az iparágban

• a végrehajtó csapat professzionalizmusa

• megvalósítás időtartama

• karbantartási és támogatási szolgáltatások

• költségek

• sikeresen befejezett projektek

• hajlandóság a kezdeti folyamatok módosítására

• adatfeldolgozás különféle létező formákban

ÜGYFELEK véleménye

eldi.ro 

• Automatizált kereskedelmi folyamat

50 üzletet implementáltunk 4 megyében. A program segítségével az összes touch rendszeren keresztül felvitt adat valós időben beérkezik a központi szerverbe, valamint lehetővé tettük a hűségprogramok kialakítását.

Olvasd tovább

• Összefüggő gyártási folyamatok

A tervezéstől a kész termék átadásáig ellenőrzött elektronikus nyilvántartást hoztunk létre.

• Logisztika

Bevezettük az online bolti és partneri megrendelő automatikus számlázását, az elosztási lánc követését, online kommunikációt a munkapont, terepen dolgozók, és központ között.

 

“Úgy döntöttünk, hogy a Navigator Software céggel működünk együtt, mivel az általuk szállított szoftver a saját fejlesztésük. Ezenkívül meggyőztek a több, mint 6 éves, nyilvántartási rendszerekkel való tapasztalatukkal. A tanácsadóik képzettek és komolyságot, elkötelezettséget sugallnak.”

 

Sándor Csongor - Ügyvezető igazgató (Eldi pékség)


eldi.ro

"Tekintettel arra, hogy az Eldi Pékség tevékenysége összetett, kijelenthetem, hogy a megvalósítás során a Navigator Software-nek sikerült elérnie mindazt, amit kértünk és testre tudta szabni a szoftvert a követelményeinknek megfelelően. Olvasd tovább

Egy másik dolog amiért elégedett vagyok, az a gyorsaság a problémák megoldásában, mind a backoffice rendszerekkel, mind az üzletekben való rendszerekkel kapcsolatosan. A Resource Navigator ERP által kínált előnyök a következők:- jobb kontroll a vállalat tevékenységei felett és a lehetőség, hogy átfogó elemzéseket készítsünk a készletekkel, értékesítéssel, ügyfelekkel, beszállítokkal, nyersanyagok felhasználásával és gyártással kapcsolatosan.- Tekintettel arra, hogy nagy mennyiségű megrendeléseket kapunk partnereinktől, nagyon jótékony hatású volt a PDA Navigator modul bevezetése, mely segítségével az ügynökeink megrendeléseket tudnak felvezetni PDA-ra, mely felszinkronizál a szerverre.- Szintén nagyon hasznos a boltokban lévő Market Navigator modul. A Sync Navigator program segítségével az összes boltban felvitt adat a touch rendszeren keresztül szinkronizál a szerverrel (eladások, megrendelések etc.).- Integrált redszer, mely gyors és dinamikus hozzáférést biztosít az összes információhoz."

Fanel Milasan - Controller


szelmob.ro

SZELMOB - Bútorgyártás

• Testreszabott rendelési folyamat

Lehetővé tettük, hogy a külföldi megrendelők anyanyelvükön válasszák ki a kívánt terméket. A rendelési folyamat zavartalan kimenetelén online katalógussal enyhítettük, valamint nyomon követhetik a gyártási folyamat fázisait.

Olvasd tovább

• Integrált jelenléti ív

Megkönnyítettük a teljesítmény alapú bérezés folyamatát. 

• Komplex gyártáskövetés

A Resource Navigator segítségével nyomon követhető a több részlegen történő gyártási folyamat, valamint a heti termeléstervezés.

 

"A Navigator Software cég által kifejlesztett Resource Navigator informatikai szoftver a modern vállalati szervezetek elvárásainak megfelelően felépített irányítási rendszer, mely lekezeli a termék előállításátől az értékesítés lezárásáig az összes folyamatot, vagyis egy programcsomag, ami tartalmazza a vállalat hatékony müködéséhez szükséges összes modult."


Ban Gagyi Rudolf - Ügyvezető igazgató

 


cofetariaalice.ro

ALICE - Cukrászlabor, péksütemény és fagylalt gyártás, kereskedés saját üzleten keresztül

"A Navigator Software  egy megbízható partner, mely az összes kéréseinknek eleget tesz, megfelelő megoldásokat biztosítva, melyek által gyorsabban és hatékonyabban dolgozhatunk.

Alice Pascariu- Tulajdonos


cofetariaalice.ro

"A Navigator Software csapatával együtt sikerült bevezetnünk és kifejlesztenünk egy informatikai rendszert, mely magába foglalja az összes tevékenységeinket: értékesítés, megrendelések felvétele, termelés, nyersanyagok nyilvántartása, vezetői és pénzügyi számvitel. Olvasd tovább

Ez a rendszer segít abban, hogy jobb erőforrásgazdálkodásunk és a cégünknek hatékonyabb megszervezése legyen."

Florina Voinea- Pénzügyi vezető


Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap