Elkezdődött a régi pénztárgépek országos szintű cseréje, amit a 479/2003 kormányhatározat módosításával szabályoztak (link) Az új szabály szerint minden kereskedelmi társaság és szolgáltató köteles kicserélni és használni az új online penztárgépeket. Cégünk is készült rendszerünkhöz csatolt fiscal printer megoldásokkal! Részletekért keressen meg minket!

ÜGYFELEK véleménye

koronka.ro

• Készletkezelés

A megvásárolt anyagok a vendéglátóiparban egy szigorú, szabályozott nyilvántartást igényelnek. Készletkezelési modulunkkal elértük a nyomonkövethetőséget, valamint az optimális adminisztrációt.

• Front office automatizálása

POS és konyhai monitoring rendszer bevezetésével lehetővé tettük az eladások automatizálását, hűségkampányok és a periódikus elszámolások bevezetését akár self-service aktivitásokra is.

• Szállodai foglalások

A Foglalások modul funkciói közé tartoznak a foglalások adminisztrálása, elszámolása, számlázás, turisztikai csoportok kezelése és a specifikus vezetői elemzések.

 

“A Navigator Software által biztosított szoftverek segítségével az összes tevékenységeinket kezelni tudjuk, teljes körű információáramlást kapva, az árú átvételétől az értékesítéséig.Olvasd tovább

Továbbá, a Szállásfoglalás modullal, a panzió összes foglalásait kezelni tudjuk, gyors hozzáféréssel az ügyfeleink adataihoz.”

Balázs Juliánna - Koronka Panzió menedzsere


basafogado.com

“Többéves együttműködésünk van a hagyományos Basa Fogadóval. A nyilvántartási rendszer folyamatosan fejlődött, attól függően ahogy a tevékenységeik is bővültek. Egy klasszikus szoftverrel kezdtünk, mely egy érintőképernyős POS számítógépen futott. Később integráltuk a tabletes megoldásunk is, így a rendelésfelvétel közvetlenül a tableten történik. Olvasd tovább

Basa Fogadó az a hely, ahol a hagyomány találkozik a modern megoldásokkal. Ez a projekt azt mutatja, hogy egy jól kiválasztott és üzembe helyezett rendszer biztosítja a növekedést. Az is fontos, hogy egy megbízható partner legyen melletted, aki a legújabb informatikai megoldásokat tudja szállítani és azok mellé 24/7 támogatási szolgáltatásokat is biztosít."

Csatlós Tímea - Ügyvezető igazgató


Kapcsolat

Telefonos támogatás:
+40 753 083 480

Hétfő-Péntek: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

LinkekMap