slide 1

Sistem ERPcu Resource Navigator

tehnologie modernă, 100% personalizabilCiteste mai mult...
slide 2

Controlling


cu MicroStrategy

Lider global in tehnologia B.I. si Controlling, 100% personalizabilCiteste mai mult...
slide 3

 Echipa de consultanti


Bine pregatiti

Management, logistica, contabilitate, resurse umane, controllingCiteste mai mult...

 

Am lansat Resource Navigator versiunea 2017

 

ERP blog

Experiențe, detalii și descrieri - cele mai importante noutăți în domeniul ERP!

ERP cu Resource Navigator

100% personalizabil, tehnologie modernă.

Controlling cu MicroStrategy

Lider global in tehnologia B.I. si Controlling, 100% personalizabil.

Consultanți

Management, logistică, contabilitate, resurse umane, controlling.

Despre noi

Xtra

Înființarea companiei, s-a demarat proiectarea și dezvoltarea software-urilor de gestiune, s-a făcut primele implementări.

Crearea soluțiilor specifice în domeniul Retail pentru stații de carburanți.150 de implementări, 2 angajați, cifra de afaceri anuală de 145.000 €.

Construirea și dotarea sediului societății (showroom, platforma de proiectare și editare programe, sala de conferinta, centru de perfectionare resurse umane) printr-o investitie de aprox. 600.000 €, co-finantata de U.E. Peste 250 de clienti, 7 angajati, 7 noi parteneri teritoriali, cifra de afaceri de 260.000 €.

Se începe dezvoltarea Resource Navigator ERP, participare cu stand la expoziții și târguri Romhotel, GastroPan, CeBit . Peste 300 de clienți, 12 angajați, cifra de afaceri de 230.000 €.

Prima implementare a Resource Navigator ERP în domeniul panificatiei, inceperea unui program intern de dezvoltarea firmei. Clienți din industrii noi, nou partener pentru zona Cluj, 13 angajați, cifra de afaceri de 470.000 €.

Dezvoltarea echipei de consultanti ERP, organizarea procedurilor interne, penetrarea pe piete noi, cum ar fi silviculturia, constructii, productie cu solutii proprii. 18 angajati, cifra de afaceri de 450.000 € .

Incheiere parteneriat Microstrategy, lider global in solutii B.I., dezvoltarea continua a echipei, noi proiecte ERP finalizate cu succes.

Scopul nostru pentru 2015 este ca toți partenerii vechi și noi să facă cunostință cu sistemul Resource Navigator, de asemenea să încheiem parteneriate strategice cu companii de consultanta ERP. Intern ne concentrăm pe optimizarea proceselor de Service, pe urmarirea și decontarea eficace a proiectelor, precum și pe intărirea marketingului și PR-ului.

Lansarea versiunii Resource Navigator 2016; pregătire proiect IOT Navigator Cloud; întărirea echipelor de consultanți, programatori; soluția Resource Navigator va fi încercat și la nivel internațional

"Gândește cu noi, fii mai puternic..." care înseamnă pentru noi dorința de a avea căt mai mulți parteneri care acceptă gândirea colectivă și ajutorul reciproc in afaceri. Noi nu vindem software, ci cunoștințele noastre prin consultanță. Considerăm că software-ul este doar un instrument modern prin care sunt rezolvate sarcinile de zi cu zi a unei companii. Lucrăm doar cu cei care acceptă aceasta gândire și ne consideră parteneri pe termen lung, nu doar un simplu furnizor de software.

Misiunea companiei este de a ajuta alte companii să fie mai competitive, să aibă un randament mai înalt și să-și sincronizeze etapele de activitate. Pentru împlinirea acestei misiuni, noi asumăm o responsabilitate și luăm fiecare decizie în concordanță cu valorile companiei.

 

 

Silvicultură

silvicultura ERP Navigator Software Resource Navigator contabilitate

Optimizarea activităților silvice, situații la moment stocuri din partizi, monitorizare patrimoniu, contabilitate integrată.

Citeste mai mult..

Comert

Aprovizionare achizitii, stocuri la moment, automatizare vanzari, fidelizare, integrare periferice si conrtolling.

Citeste mai mult..

HoReCa

POS restaurant rezervări monitoring bucătărie echipamente mobile soft specializat HoReCa contabilitate Resource Navigator Navigator Software

POS restaurant, rezervări, monitoring bucătărie, echipamente mobile, soft specializat HoReCa, contabilitate.

Citește mai mult..

Construcții

Devizare ofertare, urmărire de lucrări, gestionare resurse pe santiere, parc auto, analiza centre de profit.

Citește mai mult..

Servicii

Monitorizare calitativa si cantitativa. Logistica de urmarire a servicilor, calculi de rentabilitate a prestarilor.

Citeste mai mult..

Producție

Resource Navigator Software ERP produtie CRM

Integrarea activităților specifice, optimizare resurse, control costuri, optimizare capacitate de producție.

Citește mai mult..

Parteneri


Contact

Suport telefonic:
+40 757 999 111

Luni-Vineri: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

Capterra