slide 1

Sistem ERPcu Resource Navigator

tehnologie modernă, 100% personalizabilCiteste mai mult...
slide 2

Controlling


cu Power BI

Lider global in tehnologia B.I. si Controlling, 100% personalizabilCiteste mai mult...

 

Casele de marcat dotate cu role jurnal pe suport hârtie vor fi înlocuite, treptat,
cu aparate de marcat echipate cu jurnal electronic denumit de leguitor AMEF, conform
Hotărârii Guvernului nr. 479/2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare (link) Dispozițiile actului normativ stabilesc ca toți operatorii economici care încasează integral
sau parțial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit / debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum și a prestărilor de servicii efectuate
direct de către populație sunt obligați să utilizeze case de marcat electronice fiscale.

 

ERP blog

Experiențe, detalii și descrieri - cele mai importante noutăți în domeniul ERP!

ERP cu Resource Navigator

100% personalizabil, tehnologie modernă.

Controlling Power BI

Lider global in tehnologia B.I. si Controlling, 100% personalizabil.

Despre noi

Înființarea companiei, s-a demarat proiectarea și dezvoltarea software-urilor de gestiune, s-a făcut primele implementări.

Crearea soluțiilor specifice în domeniul Retail pentru stații de carburanți.150 de implementări, 2 angajați, cifra de afaceri anuală de 145.000 €.

Construirea și dotarea sediului societății (showroom, platforma de proiectare și editare programe, sala de conferinta, centru de perfectionare resurse umane) printr-o investitie de aprox. 600.000 €, co-finantata de U.E. Peste 250 de clienti, 7 angajati, 7 noi parteneri teritoriali, cifra de afaceri de 260.000 €.

Se începe dezvoltarea Resource Navigator ERP, participare cu stand la expoziții și târguri Romhotel, GastroPan, CeBit . Peste 300 de clienți, 12 angajați, cifra de afaceri de 230.000 €.

Prima implementare a Resource Navigator ERP în domeniul panificatiei, inceperea unui program intern de dezvoltarea firmei. Clienți din industrii noi, nou partener pentru zona Cluj, 13 angajați, cifra de afaceri de 470.000 €.

Dezvoltarea echipei de consultanti ERP, organizarea procedurilor interne, penetrarea pe piete noi, cum ar fi silviculturia, constructii, productie cu solutii proprii. 18 angajati, cifra de afaceri de 450.000 € .

Incheiere parteneriat Microstrategy, lider global in solutii B.I., dezvoltarea continua a echipei, noi proiecte ERP finalizate cu succes.

Scopul nostru pentru 2015 este ca toți partenerii vechi și noi să facă cunostință cu sistemul Resource Navigator, de asemenea să încheiem parteneriate strategice cu companii de consultanta ERP. Intern ne concentrăm pe optimizarea proceselor de Service, pe urmarirea și decontarea eficace a proiectelor, precum și pe intărirea marketingului și PR-ului.

Lansarea versiunii Resource Navigator 2016; pregătire proiect IoT Navigator Cloud; întărirea echipelor de consultanți, programatori; soluția Resource Navigator a fost încercată în proiecte complexe și a căpătat o maturitate.

Am reușit să lansăm versiunea Resource Navigator 2017 cu multe componente periferice noi; am început derularea proiectului IoT Navigator Cloud și am depășit pragul de 400 de proiecte active.

Modernizăm platforma Resource Navigator încât să fie capabilă să conlucreze cu echipamente IoT; dezvoltăm platforma Navigator Cloud și desfășurăm activități de business development în cadrul acestui proiect; din vara dechidem porțile ERP School.

"Gândește cu noi, fii mai puternic..." care înseamnă pentru noi dorința de a avea căt mai mulți parteneri care acceptă gândirea colectivă și ajutorul reciproc in afaceri. Noi nu vindem software, ci cunoștințele noastre prin consultanță. Considerăm că software-ul este doar un instrument modern prin care sunt rezolvate sarcinile de zi cu zi a unei companii. Lucrăm doar cu cei care acceptă aceasta gândire și ne consideră parteneri pe termen lung, nu doar un simplu furnizor de software.

Misiunea companiei este de a ajuta alte companii să fie mai competitive, să aibă un randament mai înalt și să-și sincronizeze etapele de activitate. Pentru împlinirea acestei misiuni, noi asumăm o responsabilitate și luăm fiecare decizie în concordanță cu valorile companiei.

 

 

Silvicultură

silvicultura ERP Navigator Software Resource Navigator contabilitate

Optimizarea activităților silvice, situații la moment stocuri din partizi, monitorizare patrimoniu, contabilitate integrată.

Citeste mai mult..

Comerț

Aprovizionare achizitii, stocuri la moment, automatizare vanzari, fidelizare, integrare periferice si conrtolling.

Citeste mai mult..

HoReCa

POS restaurant rezervări monitoring bucătărie echipamente mobile soft specializat HoReCa contabilitate Resource Navigator Navigator Software

POS restaurant, rezervări, monitoring bucătărie, echipamente mobile, soft specializat HoReCa, contabilitate.

Citește mai mult..

Servicii

Monitorizare calitativa si cantitativa. Logistica de urmarire a servicilor, calculi de rentabilitate a prestarilor.

Citeste mai mult..

Producție

Resource Navigator Software ERP produtie CRM

Integrarea activităților specifice, optimizare resurse, control costuri, optimizare capacitate de producție.

Citește mai mult..

ParteneriContact

Suport telefonic:
+40 753 083 480

Luni-Vineri: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

Facebook

 

Map