Webinar ONLINE gratuit, dar necesită înregistrare prealabilă.

Înregistrează-te până la data de 27.07.2020, ora 14 prin formularul de mai jos.
- Ai auzit de conceptul IoT (Internet of things sau sau Internetul obiectelor)?
- Ești interesat de soluții inteligente pentru afacerea ta?
- Vrei să afli mai multe despre ce-ți poate oferi soluția Navigator Cloud?

ACORD DE LICENTA PENTRU PRODUSUL SOFTWARE "RESOURCE NAVIGATOR VERSIUNEA 4.1."

 

1. DEFINITII DE TERMENI

Produs software- Resource Navigator versiunea 4.1 
Producator- Navigator Software SRL, identificat prin codul fiscal RO24267057 , cu sediul social in comuna Corunca nr. 409 B1, jud. Mures, Romania, detinator al codului sursa a Produsului software Resource Navigator versiunea 4.1
Utilizatorul final- persoana juridica, posesor al dreptului de utilizare a Produsului software Resource Navigator versiunea 4.1, dobandit prin Contract de vanzare-cumparare comerciala si utilizare module informatice sau Contract de vânzare-cumpărare pentru stații de carburanți
Distribuitor- persoana juridica, aflata in relatie contractuala cu Producatorul, cu sarcina de a distribui si implementa Produsul software Resource Navigator versiunea 4.1

 

2.OBIECTUL ACORDULUI DE LICENTA

Acest Acord de Licenta este o intelegere legala intre Utilizator final si Producator, pentru utilizarea Produsului software Resource Navigator versiunea 4.1, care include software si de asemenea mai poate include materiale tiparite si documentatie "online" sau electronica, toate acestea fiind protejate de legile dreptului de autor din Romania si de tratatele internationale. De asemenea, Produsul software include si orice actualizare si suplimentare aduse Produsul software. Instaland, copiind sau utilizand in orice mod Resource Navigator versiunea 4.1, Utilizatorul final se obliga sa respecte conditiile acestui Acord de licenta. Existenta Produsului software pe cel putin unul din echipamentele de calcul ale Utilizatorului final presupune intelegerea si acceptarea tuturor prevederilor acestui Acord de licenta. 

 

3.PRODUSUL SOFTWARE LA CARE SE REFERA ACORDUL DE LICENTA

Produsul software Resource Navigator versiunea 4.1 este un software integrat, multi-modular. 
Arhitectura sistemului informatic este 3 TIER, adica se compune din baza de date, server de aplicatie si aplicatii client.
Produsul software se refera explusiv la componentele server de aplicatie si aplicatii client.
 Baza de date: PostgreSQL
Serverul de aplicatie: gestioneaza relatia dintre baza de date si aplicatiile client. Acopera regulile, logica si functiunile sistemului.
Aplicatii client in functie de sistemul de perare pot fi urmatoarele :
  •  aplicatii desktop multi-modular care ruleaza pe sistemul de operare Windows 64 bit
  •   aplicatii mobile multi-modular care ruleaza pe sistemul de operare Android 

 

4. DURATA

Prezentul Acord de licenta intra in vigoare de la data semnarii de catre Producator si Utilizator final si este valabil pe o perioada nedeterminata.  

 

5. DREPTURI DE AUTOR

Produsul software este proprietatea Navigator Software S.R.L., fiind inregistrat la O.R.D.A- Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor si B.N.P.- Biblioteca Nationala de Programe. Acesta este protejat de conventiile internationale si de legislatia Romaniei referitoare la dreptul de autor, precum si de prevederile comerciale internationale. 
Prin folosirea acestui Produs software Utilizatorul final poate sa violeze drepturile de autor si sa fie subiectul unei plati de daune interese. 
 

6. UTILIZAREA PRODUSULUI SOFTWARE

Prin prezentul Acord de licenta, Produsul software nu este vandut, ci se afla sub licenta. Producatorul nu vindesi nu cedeaza nici un drept asupra Produsului software, ci acorda Utilizatorului final doar dreptul de a folosi acest Produs software in conformitate cu termenii acestui Acord de licenta. Licenta ofera dreptul neexclusiv de instalare si folosire a Produsului software. Producatorul pastreaza dreptul de autor si de proprietate asupra Produsului software, indiferent de forma sau suportul in sau pe care acesta exista. Produsul software nu poate fi transferat, vandut, cedat, sublicentiat sau, indiferent prin ce mijloace, pus la dispozitia unei alte parti, fara a avea, in prealabil, acordul scris al Producatorului.  De asemenea, Utilizatorul final nu are dreptul sa decompileze, dezasambleze, sa inlature protectiile sau sa incerce sa reconstituie codul sursa a Produsului software.
Licenta asupra Produsului software este valabila de la data achitarii valorii integrale a Produsului software si primirii codului de activare.
Orice incalcare din partea Utilizatorului final a prevederilor acestui Acord de licenta va indreptati Producatorul sa anuleze unilateral licenta pentru Produsul software, dupa o notificarea scrisa prealabila. In caz de anulare licenta, Utilizatorul final are obligatia sa distruga toate copiile Produsului software.

 

7. RESTRICTII

Produsul software la care se refera acest Acord de licenta poate fi utilizat doar de catre Utilizatorul final care este posesorul licentei. Transferarea licentei catre o alta entitate are loc pe baza unei notificari scrise de la Utilizatorul final, iar Producatorul este obligat sa transfere licenta neconditionat.
Acest Acord de licenta interzice Utilizatorului final sa instaleze orice fel de actualizari, adaptari, sau orice alt fel de aplicatii care nu sunt produse de Producator si care aduc modificari asupra Produsului software, fara a avea acordul scris al Navigator Software SRL. Utilizatorul final nu are dreptul sa pretinda de la Navigator Software SRL dezvoltarea de actualizari, adaptari, dezvoltari specifice ale Produsului software. Producatorul va notifica Utilizatorul final dupa pornirea Produsului software la fiecare aparitie a unei actualizari ale Produsului software.

 

8. SUPORT

Acest Acord de licenta confera Utilizatorului final dreptul la suport pe baza Contractului de prestari servicii pentru sisteme informatice, semnat intre Producator si Utilizator final. 

 

9. GARANTIE LIMITATA

Produsul software este furnizat cu garantie limitata. Conditiile de garantie sunt descrise in Contract de vanzare-cumparare comerciala si utilizare module informatice. Producatorul nu asigura, garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru efectele folosirii Produsului software. In nici un caz Producatorul nu va fi responsabil pentru orice dauna (incluzand, fara limitatii, daune prin pierderea profitului afacerii, intreruperea, pierderea informatiilor sau orice alta pierdere materiala) rezultand din utilizarea sau imposibilitatea de utilizarea a Produsului software. Producatorul nu poate fi facuta responsabila pentru nici un fel de paguba directa, indirecta, subsecventa sau accidentala rezultata din exploatarea sau incapacitatea de utilizarea a acestui Produs software. Producatorul nu raspunde pentru adaptarile aduse Produsului software de catre Utilizatorul final. Producatorul nu raspunde pentru daunele cauzate din folosirea solutiilor terte. Producatorul nu garanteaza ca Produsul software va functiona in prezent si in viitor pe alte sisteme decat cele descrise la punctul 10 din cadrul acestui Acord de licenta. Totodata Producatorul nu garanteaza ca Produsul software va indeplini cerintele Utilizatorului final.

 

10. CERINTE MINIME DE SISTEM

Procesor din familia Intel cu o frecventa de min. 2 GHZ (rating CPU benchmark minim. 1900), 2 GB RAM, 1 GB spatiu disk SSD, sistem de operare: Windows 7; retea interna cu viteza 100Mbps; conexiune la internet pe fibra optica sau echivalent; server: min. garantat 4 Mb upload si download, recomandam internet back-up de la alt furnizor ; la punctele de lucru: min. garantat  2 Mb upload si download; server cu harddiskuri legate in RAID, recomandat tip SSD si protejat cu UPS. Se va configura salvare periodica automata a bazei de date.

 

11. COLECTAREA DATELOR, CONFIDENTIALITATE

Producatorul utilizeaza informatiile colectate prin caracteristicile Produsului software pentru a face upgrade sau a remedia produsul software ori pentru a imbunatati produsele si serviciile sale. Producatorul poate fi anuntat automat prin e-mail referitor la instalarea unei versiuni noi ale Produsului software de catre Utilizatorul final. Prin semnarea acestui Acord de licenta, Utilizatorul final este de acord ca Producatorul sa  utilizeze si sa divulge informatiile in conformitate cu angajamentul Producatorului  de respectare a confidentialitatii.
Producatorul are dreptul sa partajeze informatiile cu alte parti, cum ar fi Distribuitorii. Acestia pot utiliza informatiile pentru a imbunatati produsul software si serviciile.
Producatorul garanteaza confidentialitatea datelor, informatiilor, procedurilor, documentelor cu care a intrat in contact in legatura cu Utilizatorului final si nu le va folosi in nici un fel in activitatea proprie, pentru terti si nu le va instraina. Se considera date sau informatii confidentiale ale Utilizatorului final urmatoarele:
a.) Modul de organizare si functionare a societatii;
b.) Date legate de personal si salarizare; 
c.) Informatii si date financiare interne ale Utilizatorului final de care Producatorul sau Distribuitorul au luat cunostinta; 
d.) Date legate de partenerii, clientii si colaboratorii societatii; 
e.) Strategii si proceduri de lucru folosite in firma, existente la momentul intrarii in posesia licentei - Producatorul garanteaza doar confidentialitatea procedurilor existente, nu si a celor concepute de el, avand dreptul la implementarea procedurii creata la alte societati;
f.) Aplicatii - inclusiv coduri sursa, linii de cod, module – si proiecte dezvoltate de catre Utilizatorul final; 
g.) Date, coduri, adrese IP si parole de acces din sistemul informatic, de securitate si telefonic; 
h.) Documentele marcate intern ca "Secret de serviciu"; 
i.) Software si licente interne aflate in proprietatea Utilizatorului final.

 

12. DISPOZITII FINALE

Acordul de licenta a fost incheiat in cate un exemplar original pentru fiecare parte contractanta si face parte integranta a Contractului de vanzare-cumparare comerciala si utilizare module informatice.
Daca oricare dintre prevederile acestui Acord de licenta s-ar dovedi ilegala, nula sau, pentru oricare motiv, inaplicabila, atunci nu vor fi afectate validitatea sau aplicarea celorlalte prevederi ale sale.
Prezentul Acord de licenta constituie formularea completa a Acordului dintre Producator si Utilizator final si inlocuieste, anuleaza orice propunere sau comunicari prealabile, scrise sau orale, referitoare la continutul acestui Acord de licenta.
Acest Acord de licenta poate fi modificat doar cu un act aditional semnat de Producator si Utilizator final.

 

 

 

ParteneriContact

Suport telefonic:
+40 753 083 480

Luni-Vineri: 800 - 1630

contact@ns.software

Facebook

 

Map