Casele de marcat dotate cu role jurnal pe suport hârtie vor fi înlocuite, treptat,
cu aparate de marcat echipate cu jurnal electronic denumit de leguitor AMEF, conform
Hotărârii Guvernului nr. 479/2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare (link) Dispozițiile actului normativ stabilesc ca toți operatorii economici care încasează integral
sau parțial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit / debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum și a prestărilor de servicii efectuate
direct de către populație sunt obligați să utilizeze case de marcat electronice fiscale.

 

RESOURCE NAVIGATOR ERP pentru COMERT

 

Sectorul comert este una foarte dinamica, cu un nivel ridicat al concurentei. Elementele caracteristice sunt numarul mare produse, existenta a mai multor puncte de lucru, care necesita o gestionare unitara si diferitele tipuri de vanzare. In aceste conditii, toate procesele de business ale companiilor care activeaza in acest sector trebuie sa fie optimizate, pentru a obtine reduceri de costuri. 

Citeste tot

Solutiile informatice sunt vitale pentru a asigura informatiile necesare luarii celor mai bune decizii strategice. Un sistem integrat asigura servirea rapida si eficienta a clientilor, controlarea fiecarui produs de la intrare pana la vanzare, si cu ajutorul acestuia se obtin informatii certe si la moment.

Companiile care folosesc solutii moderne castiga cota de piata mai mare, in urma fidelizarii clientilor si a personalului, prin flexibilitatea politicilor comerciale, prin reducerea costurilor si prin raportarile specifice activitatii de comert.

ParteneriContact

Suport telefonic:
+40 753 083 480

Luni-Vineri: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

Facebook

 

Map