Prototipul casei familiale și sistemul ERP

 

 

Munca mea se bazează pe cooperarea strânsă cu clienții noștri, orientată către rezultate. Un factor de succes în relația mea cu clienții constă în a avea rezultatul final în topul priorităților. Doresc să pun  accent pe acest aspect, deoarece mulți consideră că jumătatea proiectelor IT nu sunt finalizate cu succes.

 

Nereușita unui proiect trebuie înțeleasă prin faptul că soluțiile IT propuse nu reușesc să îndeplinească rolul propus: procesul nu va fi mai rapid sau eficient, nu se dezvoltă listele și rapoartele promise, datele din sistem nu sunt corecte.

 

CUM E POSIBIL SĂ SE  ÎNTÂMPLE AȘA CEVA?

 

Răspunsul este destul de simplu: visăm ceva, ce nu putem transforma în realitate.

 

DE CE?

 

Pentru că pornim cu ipoteze care de la început nu sunt adevărate. Exemplul meu preferat este prototipul casei de familie. În calitate de tată și antreprenor în același timp, vreau să vă adresez următoarea întrebare : ce înseamnă o locuință ideală?

 

 ERP Navigator Software

Cu toții suntem de comun acord că locuința ideală trebuie să fie bine proiectată din toate punctele de vedere, să fie stabilă și nu în ultimul rând să satisfacă nevoile  fiecărui membru de familie. Totuși dacă avem o astfel de casă ar fi în zadar, dacă partea interioară a casei nu are o funcționalitate bună și dacă noi “nu jucăm un rol activ” în scopul de a profita de spațiul oferit. 

 

La fel se întâmplă cu sistemele ERP, tocmai din această cauză sfatul meu este unul simplu: este nevoie de o concepție profesională, care leagă soluțiile dovedite în practică cu ideile inovative, personalizate la nevoile firmei. 

 

Cu stimă, 

Balázs Endre

ParteneriContact

Suport telefonic:
+40 753 083 480

Luni-Vineri: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

Facebook

 

Map