NAVIGATOR SOFTWARE, ca și participant în sectorul de servicii...

 

 

Firma noastră din 2008,  anul înființării a parcurs un drum spectaculos către dezvoltare. Secretul nostru pentru dezvoltare continuă constă în calitatea impecabilă a „materiei prime”, acesta fiind colegii noștri - pregătirea lor profesională este garanția pentru calitate superioară a serviciilor. 

 

Suntem de asemenea interesați în dezvoltarea sectorului de servicii, dorind ca firmele naționale să coopereze și să-și  sincronizeze așteptările într-un cadru comun, printr-un proiect sustenabil. Lucrăm doar cu cei care acceptă această gândire și ne consideră parteneri pe termen lung, nu doar un simplu furnizor de software.

 

În cadrul cooperării comune dorim să mărim performanța firmelor pe piață în așa fel încât urmărim 24/7  funcționarea firmei tale, oferind cele mai bune soluții integrate bazate pe experiența noastră în industria de servicii.

 Navigator Software ERP crm Resource Navigator

 

“Gândește cu noi...fii mai puternic!“

 

Pentru îndeplinirea acestei misiuni, asumăm responsabiliate - și considerăm fiecare dintre noi responsabil - în promisiunea că fiecare decizie luată de noi se bazeză pe acest principiu. Experiența noastră acumulată  în industria de servicii cu orientare către clienți înseamnă pentru noi că  asigurăm suport prin consultanță și acțiuni acolo unde este nevoie de noi. 

 

Navigator Software ERP

 

Folosirea cunoștințelor și abilităților noastre pentru beneficiul companiei tale !

 

În ultimii ani am atins o performanță spectaculoasă în cele mai diverse ramuri de industrii și în dezvoltarea de sisteme personalizate pentru firme. În scopul creșterii afacerii noastre au devenit utilizatori activi ai propriilor noastre soluții. Experiența noastră de utilizatori  ai sistemului nostru ne-a dovedit  că progresul nu poate fi oprit! Acest lucru ne ajută să vedem noi și noi oportunități de piață. 

Nimic nu dovedește acest lucru mai mult decât opiniile clienților prezentate în acest site. Sperăm ca problemele și soluțiile menționate te-au ajutat să vezi provocările afacerii tale și sperăm să te primim printre partenerii noștrii în curând. 

 

 

 

 

Cu respect, 

Navigator Software

ParteneriContact

Suport telefonic:
+40 753 083 480

Luni-Vineri: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

Facebook

 

Map