Am început proiectul inovativ "Navigator Cloud", al cărui scop este dezvoltarea unei platforme cloud la care se conectează echipamente inteligente IoT.

Proiectul este finanțat de Navigator Software și Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

LEVENTE KOCSIS
consultant IT


Experiență profesională

• Peste 7 ani de experiență profesională în proiectarea și realizarea sistemelor informatice de gestiune.
• Co-fondator și director tehnic al grupului de firme Vector Group.
• Absolvent al Facultatii de Inginerie la doua specializari: Calculatoare și Automatizări, și a mai multor cursuri de formare profesională.


Experiență în proiecte

• Cu o experientă de 6 ani ca și consultant IT, a fost implicat in peste 10 proiecte ERP si peste 100 de proiecte de gestiune in domeniul HoReCa și Retail.
• Specialist in interfatari hardware special/servicii web.


Despre mine

"Nu am motto-uri, nici modele, viața mă ghidează. Mă pasionează tot ce este nou și sunt mândru că am ales un domeniu care e la început de drum, astfel avem posibilitatea să creștem cu el si sa traim clipele in care infloreste aceasta stiinta.

Imi iubesc meseria pentru ca este plină de provocări, surprize și în fiecare zi apare o noutate. Sunt dependent de tehnologie.

Sunt convins că astăzi calitatea produselor și profesionalismul cu care au fost create sunt foarte importante, dar serviciile acordate pe langa acestea sunt și mai importante. Nu ajunge să concepi un produs bun, trebuie să oferi și servicii la cele mai inalte standarde pentru a avea succes.

Produsul software este ca o melodie, pe care niciodată nu poti să-l canti la fel. Trebuie să-l canti cu suflet pentru ca publicul sa aplaude, iar la sfarșit trebuie sa te apleci în fața lor, pentru ca ei sunt cei care te ridică, dar te poți și îngropa. Niciodată nu reușești să-l termini, întotdeauna apar idei noi și există loc de mai bine."

 


Inapoi la echipa

Parteneri


Contact

Suport telefonic:
+40 757 999 111

Luni-Vineri: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

Capterra