Am început proiectul inovativ "Navigator Cloud", al cărui scop este dezvoltarea unei platforme cloud la care se conectează echipamente inteligente IoT.

Proiectul este finanțat de Navigator Software și Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

 

MIHAI EUGEN DUCA
consultant ERP


Experienta profesionala

• Peste 11 de ani experienta profesionala ca si economist, consultant si implementator al solutiilor tip ERP
• Din 2004 administrator al unei societati de IT, avand sarcini de analiza-ofertare-implementare si scolarizare sisteme tip ERP.
• Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, profil Management.


Experienta in proiecte

• Punctele lui forte sunt contabilitatea financiara si resursele umane.
• A fost implicat in zeci de proiecte ca si consultant (coordonarea proiectelor, analiza, training, suport).
• Impreuna cu Navigator Software a finalizat cu success 5 proiecte, in care pe langa sarcinile de consultanta si scolarizare, a luat partea si in proiectarea si crearea de proceduri si functionalitati specifice proiectelor.


Despre mine

Lucrurile simple ma caracterizeaza, dar ma simt in largul meu si cu obiceiuri si rutine din cele mai complexe intalnite vreodata. Experienta mea din domeniul software-ului si a aplicatiilor economice dateaza din anul 2003 si a inceput sa capete consecventa in crearea de valoare odata cu parteneriatul de colaborare din 2012 cu Navigator Software srl. Aici am intalnit oameni de o calitate extraordinara, capabili sa creeze produse si servicii de cel mai inalt nivel posibil. Odata ajuns in acest grup am inteles ca trebuie sa evoluez si eu odata cu ei, ca trebuie sa fiu dispus in a modifica prezentul si viitorul. Am invatat asadar sa castig parteneriate de calitate si de durata si ca relatia cu clientii este cu atat mai importanta cu cat este benefica de ambele parti. Alaturi de viata profesionala sunt foarte mandru si de familia mea unde ma consider un important factor de raspundere si educatie.

"Munca unui om se poate plati. Caracterul, cultura lui, nici gand."(Mihai Eminescu)

 


Inapoi la echipa

Parteneri


Contact

Suport telefonic:
+40 757 999 111

Luni-Vineri: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

Capterra