ANDRÁS NOÉMI DALMA
consultant ERP


Experiență profesională


• Peste 5 ani de experiență profesională în domeniul economic. A fost Asistent manager la departamentul Administrativ timp de aproape 3 ani la o societate cu peste 200 de angajați și peste 40 de puncte de lucru în România.


• Are studii economice, dobândite în cadrul specializării Contabilitate și Informatică de Gestiune.


• Este membră a echipei Navigator Software din anul 2014, unde își desfășoară activitatea ca și Consultant ERP.

 


Experienta in proiecte• A fost implicată în mai multe proiecte: în implementarea sistemelor ERP, și a sistemelor de gestiune, la societăți cu obiect de activitate Horeca și Comerț.

 


Despre mine

M-am alăturat colectivului Navigator Software în anul 2014 ca și consultant în domeniul logisticii. Este indispensabil în munca mea de zi cu zi cunoașterea clientului, înțelegerea activității clientului, a proceselor de lucru al acestuia – pe scurt, “acasa” lui.

 

În acest scop, mă aflu destul de des în delegații, iar aceste ocazii sunt extrem de importante și avantajoase reciproc, deoarece numai așa putem afla care sunt cerințele, provocările și greutățile cu care se confruntă, și la care Resource Navigator trebuie să ofere soluții. Sunt convinsă, că acesta este secretul unei implementări de succes.

 

Îmi place ceea ce fac. Îmi place că în fiecare zi pot să învăț de la colegi, de la clienți, de la situațiile de zi cu zi, de la viață. Îmi plac provocările, și îmi face plăcere să lucrez la o companie unde am posibilitatea să mă dezvolt, să evoluez.

 


Inapoi la echipa

Parteneri


Contact

Suport telefonic:
+40 757 999 111

Luni-Vineri: 800 - 1630

contact@vector-group.ro

Capterra